Privatni Cloud Storage

Privatni Cloud ured - pohrana digitalnih datoteka - vlastiti chat - aplikacija za mobitel - potpuna digitalizacija

O2 Privatni Cloud Storage u potpunosti je privatan, Vaši podaci i Vaša komunikacija dostupna je samo Vama!
U današnje doba digitalizacije poslovanja, O2 Privatni Cloud Storage osigurava Vam brzu i jednostavnu dostupnost i pregled Vaših datoteka kako na računalu tako i na tabletima i mobitelima. Navedeno rješenje uvelike ubrzava i unaprijeđuje Vaš poslovanje i intrenu komunikciju. O2 Privatni Cloud Storage je u potpunosti privatan te štiti Vašu privatnost, privatnost Vaših dokumenata, poslovanja i interne komunikacije.

O2 Privatni Cloud Storage

Privatni Cloud Storage je cloud rješenje sa infrastrukturom koja je isključivo Vama na raspolaganju, resurse ne dijelite sa drugim korisnicima što Vam jamči privatnost, brzinu i sigurnost. Isto tako za razliku od ostalih rješenja, posebice “big tech” rješenja, O2 ne prikuplja podatke o Vama, Vašoj komunikaciji kao ni Vašim dokumentima te iste ne analizira ni ustupa/prodaje drugima.

O2 PCS 100 GB

68 EUR/mj

Cloud 100 GB
Cloud Gateway
Cloud aplikacija
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redunantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

O2 PCS 500 GB

88 EUR/mj

Cloud 500 GB
Cloud Gateway VPS
Cloud aplikacija
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redunantna mreža
Lokcija EU
O2 potpuna administracija

O2 PCS 1 TB

120 EUR/mj

Cloud 1 TB
Cloud Gateway VPS
Cloud aplikacija
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redunantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

O2 PCS 10 TB

448 EUR/mj

Cloud 10 TB
Cloud Gateway VPS
Cloud aplikacija
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redunantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

Zajedničke karakteristike Privatnog Cloud Storage-a

Svi paketi O2 privatnog cloud ureda sadrže sljedeće opcije:

Pohrana datoteka

Pregled datoteka

Djeljenje datoteka

Kalendar

Adresar

Interni chat

Moblina aplikacija za storage

Moblina aplikacija za chat

Neograničen broj djelatnika

SSL certifikat

Dvostruka enkripcija

Potpuna O2 administracija

Privatni cloud storage

*Privatni VPN je dodatna opcija

Digitalizacija poslovanja

Potpuna privatnost

Vlastiti privatni cloud

Maksimalna zaštita i privatnost

Često postavljana pitanja

Postoji nekoliko načina da osigurate da ste zaštićeni od zlonamjernog šifriranja Vaših podataka. O2 Hosting podržava HTTPS protokol za enkripciju tijekom prijenosa podataka do i od Vašeg cloud-a.

Cloud je dizajniran da pruži 99,999999999% trajnost objekata tijekom određene godine. Ova razina trajnosti odgovara prosječnom godišnjem očekivanom gubitku od 0,000000001% objekata. Na primjer, ako pohranite 10.000 objekata, možete u prosjeku očekivati ​​gubitak jednog objekta svakih 10.000.000 godina.

Kao i u svim okruženjima, najbolja praksa je imati sigurnosnu kopiju i postaviti mjere zaštite od zlonamjernih ili slučajnih korisničkih pogrešaka. Ovaj pristup najbolje prakse uključuje sigurnosna dopuštenja pristupa, upravljanje verzijama i funkcionalnu, redovito testiranu sigurnosnu kopiju. Osim toga, O2 Hosting pruža trajnost i usklađenost na razini spremnika za pohranu kako bi se zabranilo brisanje podataka u “bucket-u”.

Infrastruktura je izgrađena korištenjem najboljih industrijskih praksi za redundantnost u području pohrane i dizajnu podatkovnog centra.

O2 Cloud je siguran prema zadanim postavkama i svi podaci pohranjeni u O2 hot storage-u u cloud-u uvijek su šifrirani u mirovanju (čak i ako su podaci već šifrirani od strane aplikacije za pohranu prije slanja na O2 cloud). O2 Hosting slijedi najbolje sigurnosne modele u industriji i prakse sigurnosnog dizajna. Primjeri sigurnosnih značajki uključuju:
– HTTPS je podržan za siguran prijenos/preuzimanje podataka
– “Bucket” je dostupan unaprijed definiranim korisnicima
– O2 Cloud podržava autentifikaciju korisnika za kontrolu pristupa podacima
– Mehanizmi kontrole pristupa kao što su pravila i popisi kontrole pristupa (ACL) mogu se koristiti za selektivno davanje dopuštenja korisnicima i grupama korisnika

Pojedinačni objekti pohranjeni u O2 Cloud-u mogu biti veličine od najmanje nula bajtova do najviše 5 terabajta. Najveći objekt koji se može prenijeti u jednom HTTP PUT-u je 5 gigabajta. Za objekte veće od 100 megabajta, O2 preporučuje korisnicima da razmotre korištenje mogućnosti višedijelnog prijenosa.

Ukupna količina podataka i broj objekata koje možete pohraniti ograničen je veličinom zakupljenog paketa.

Ne, usluge pohrane u cloud-u u stilu S3 kao što je O2 Cloud ne izvode deduplikaciju podataka ili kompresiju podataka. Ove mogućnosti su obično funkcija aplikacije za pohranu ili pristupnika za pohranu koji se koristi za slanje pohrane u O2 Cloud.

O2 Hosting trenutno nudi jednu klasu pohrane objekata. Razumijemo da Amazon nudi nekoliko različitih klasa pohrane objekata (S3, S3 Infrequent Access i Glacier) kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca i cijene. Međutim, O2 Cloud-u ovaj raspon klasa usluga nije potreban zbog činjenice da O2 Cloud može pružiti bolje performanse od Amazona S3 po cijenama nižim od cijena Amazon Glacier.

Kako bi osigurao maksimalnu kompatibilnost sa stotinama S3 kompatibilnih storage-a za pohranu i drugim aplikacijama, O2 Cloud podržava iste TLS/SSL verzije koje AWS S3 podržava.

O2 Cloud regije za pohranu raspoređene su u potpuno sigurnim i redundantnim podatkovnim centrima koji su certificirani za SOC-2, ISO 27001 i PCI-DSS. Na raspolaganju su regije unutar EU-a, SAD-a, Kanade i zemalja APAC-a.

Uvijek na dohvat ruke

Mobilne aplikacije

Bez obzira da li se radi o računalu bilo kojeg operativnog sistema, tabletima ili mobitelima, Vaš Cloud Storage Vam je stalno dostupan.

Na raspolaganju su Vam i dvije mobilne aplikacije.

Aplikacija za upload, download i pregled datoteka. U svakom trenutnku možete preuzeti datoteku na Vaš mobilni uređaj, prosljediti je email porukom, ili izvršiti promjenu u istoj bez potrebe da je download-ate na Vaš mobilni uređaj.

Aplikacija za chat, je Vaš privatni “messenger” koji Vam omogućava komunikaciju sa kolegama. U potpunosti je zaštićena enkripcijom, te za razliku od sličnih dostupnih aplikacija (Viber, WhatsApp …), Vaša chat aplikacija je u potpunosti privatna i podaci iz iste dostupni su samo Vama.

O2 Cloud mobilne aplikacije dostupne su za iOS i Android mobitele.

Pošaljite nam Vaš upit

Brzi Upit

Brzi Upit

privatni cloud ured

WordPress Cloud

Maksimalno ubrzajte učitavanje i rad Vašeg CMS-a WordPress korištenjem O2 usluge WordPress Cloud-a, uz potpunu administraciju i održavanje O2 Hostinga.