Cloud rješenja

O2 Cloud rješenja - privatni cloud - sigurnost - privatnost - pouzdanost

O2 cloud rješenja osiguravaju Vam digitalizaciju Vašeg poslovanja!
Glavne karakteristike O2 cloud rješenja su sigurnost, brzina, pouzdanost i 100% privatnost Vaših podataka i komunikacije.

O2 Cloud rješenja

U potpunosti administrirana cloud rješenja za digitalizaciju i unaprijeđenje Vašeg poslovanja po najpovoljnijim i unikatnim fiksnim cijenama na tržištu, za razliku od “big tech” tvrtki, bez dodatnih troškova obračuna API zahtjeva.

O2 Privatni Cloud Storage

O2 Privatni cloud Storage je cloud rješenje sa infrastrukturom koja je isključivo Vama na raspolaganju, resurse ne dijelite sa drugim korisnicima što Vam jamči privatnost, brzinu i sigurnost. Na raspolaganju Vam je “hot storage” cloud za pohranu i korištenje digitalnih dokumentata kao i multimedijskih datoteka (video, audio, fotografije) te privatni “messenger” za chat, sa dostupnim mobilnim aplikacijama.

O2 Cloud Arhiva

Cloud arhiva predstavlja suvremeni način pohrane i upravljanja digitalnim podacima. Omogućuje organizacijama da sigurno pohrane, arhiviraju i pristupaju svojim podacima putem cloud-a. Ova tehnologija donosi brojne prednosti, uključujući skalabilnost, sigurnost, dostupnost i smanjenje troškova skladištenja. Cloud arhiva omogućuje brz pristup arhiviranim informacijama, olakšava suradnju i čuva podatke od gubitka ili oštećenja.

Povećanje profitabilnosti kroz smanjenje rashoda

Sva naša rješenja uključuju hardver, softver, kompletnu administraciju, podršku i upravljanje korisnicima, što vam omogućuje da se usredotočite na svoju osnovnu djelatnost.

Slobodno usporedite naše cijene s AWS-om, Google Cloudom i Azure Cloudom.

Pitanja prije kupnje

O2 Cloud rješenja

Postoji nekoliko načina da osigurate da ste zaštićeni od zlonamjernog šifriranja Vaših podataka. O2 Cloud podržava HTTPS protokol za enkripciju tijekom prijenosa podataka do i od Vašeg cloud-a.

Cloud je dizajniran da pruži 99,999999999% trajnost objekata tijekom određene godine. Ova razina trajnosti odgovara prosječnom godišnjem očekivanom gubitku od 0,000000001% objekata. Na primjer, ako pohranite 10.000 objekata, možete u prosjeku očekivati ​​gubitak jednog objekta svakih 10.000.000 godina.

Kao i u svim okruženjima, najbolja praksa je imati sigurnosnu kopiju i postaviti mjere zaštite od zlonamjernih ili slučajnih korisničkih pogrešaka. Ovaj pristup najbolje prakse uključuje sigurnosna dopuštenja pristupa, upravljanje verzijama i funkcionalnu, redovito testiranu sigurnosnu kopiju. Osim toga, O2 Cloud pruža trajnost i usklađenost na razini spremnika za pohranu kako bi se zabranilo brisanje podataka u “bucket-u”.

Infrastruktura je izgrađena korištenjem najboljih industrijskih praksi za redundantnost u području pohrane i dizajnu podatkovnog centra.

O2 Cloud je siguran prema zadanim postavkama i svi podaci pohranjeni u O2 hot storage-u u cloud-u uvijek su šifrirani u mirovanju (čak i ako su podaci već šifrirani od strane aplikacije za pohranu prije slanja na O2 Cloud). O2 Hosting slijedi najbolje sigurnosne modele u industriji i prakse sigurnosnog dizajna. Primjeri sigurnosnih značajki uključuju:
– HTTPS je podržan za siguran prijenos/preuzimanje podataka
– “Bucket” je dostupan unaprijed definiranim korisnicima
– O2 Cloud podržava autentifikaciju korisnika za kontrolu pristupa podacima
– Mehanizmi kontrole pristupa kao što su pravila i popisi kontrole pristupa (ACL) mogu se koristiti za selektivno davanje dopuštenja korisnicima i grupama korisnika

Pojedinačni objekti pohranjeni u O2 Cloud-u mogu biti veličine od najmanje nula bajtova do najviše 5 terabajta. Najveći objekt koji se može prenijeti u jednom HTTP PUT-u je 5 gigabajta. Za objekte veće od 100 megabajta, O2 preporučuje korisnicima da razmotre korištenje mogućnosti višedijelnog prijenosa.

Ukupna količina podataka i broj objekata koje možete pohraniti ograničen je veličinom zakupljenog paketa.

Ne, usluge pohrane u cloud-u u stilu S3 kao što je O2 Cloud ne izvode deduplikaciju podataka ili kompresiju podataka. Ove mogućnosti su obično funkcija aplikacije za pohranu ili pristupnika za pohranu koji se koristi za slanje pohrane u O2 Cloud.

O2 Hosting trenutno nudi jednu klasu pohrane objekata na O2 Cloud. Razumijemo da Amazon nudi nekoliko različitih klasa pohrane objekata (S3, S3 Infrequent Access i Glacier) kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca i cijene. Međutim, O2 Cloud-u ovaj raspon klasa usluga nije potreban zbog činjenice da O2 Cloud može pružiti bolje performanse od Amazona S3 po cijenama nižim od cijena Amazon Glacier.

Kako bi osigurao maksimalnu kompatibilnost sa stotinama S3 kompatibilnih storage-a za pohranu i drugim aplikacijama, O2 Cloud podržava iste TLS/SSL verzije koje AWS S3 podržava.

O2 Cloud regije za pohranu raspoređene su u potpuno sigurnim i redundantnim podatkovnim centrima koji su certificirani za SOC-2, ISO 27001 i PCI-DSS. Na raspolaganju su regije unutar EU-a, SAD-a, Kanade i zemalja APAC-a.

Digitalizacija poslovanja

Potpuna privatnost

Vlastiti privatni cloud

Maksimalna zaštita i privatnost

Pošaljite nam Vaš upit

Brzi Upit

Brzi Upit

cloud rješenja

WordPress Cloud

Maksimalno ubrzajte učitavanje i rad Vašeg CMS-a WordPress korištenjem O2 usluge WordPress Cloud-a, uz potpunu administraciju i održavanje O2 Hostinga.