Digitalna arhiva u cloud-u

Financijske, zakonske i funkcionalne  prednosti digitalne arhive

Korištenje digitalnog arhiva u cloud-u može donijeti mnoge prednosti u upravljanju i čuvanju podataka. Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste trebali koristiti digitalni arhiv u cloud-u:

1. Pristup s bilo kojeg uređaja: Digitalni arhivi u cloud-u omogućavaju vam pristup vašim podacima s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu. To znači da možete pregledavati, pretraživati i ispisati svoje podatke s računala, pametnih telefona, tableta i drugih uređaja.

2. Sigurnost i zaštita podataka: Usluga O2 Digitalne Cloud Arhive pruža visoku razinu sigurnosti i zaštite podataka. To uključuje enkripciju podataka u prijenosu i mirovanju, redundanciju podataka i napredne mjere zaštite od cyber-napada.

3. Automatizacija i organizacija: Digitalni arhiv u cloud-u olakšava pretragu i pronalaženje potrebnih dokumenata.

4. Fleksibilnost i prilagodljivost: Usluga arhive u cloud-u omogućava vam da povećate ili smanjite kapacitet za pohranu prema potrebama. To je korisno ako vaša organizacija raste ili se mijenja tijekom vremena.

5. Redovito ažuriranje i održavanje: O2 kao pružatelj usluge redovito ažurira svoje usluge kako bi osigurali najnovije sigurnosne i funkcionalne značajke.

6. Smanjenje troškova: Korištenje digitalnog arhiva u cloud-u smanjiti će troškove povezane s fizičkim skladištima dokumenata, prostor za servere, hardver i energetsku potrošnju.

7. Dugoročno čuvanje podataka: Digitalni arhivi u cloud-u omogućavaju dugoročno čuvanje podataka, što je posebno važno za organizacije koje moraju čuvati informacije tijekom dužeg vremenskog razdoblja, uključujući zakonske ili regulatorne obveze.

8. Ekološke koristi: Korištenje usluga u cloud-u smanjuje ekološki otisak, jer se smanjuje potreba za fizičkim serverima i energijom potrebnom za njihovo održavanje. Isto tako smanjuje se potreba za papirom, tonerima i pisačima.

U osnovi, digitalni arhiv u cloud-u može povećati učinkovitost, sigurnost i dostupnost vaših podataka, čineći ih lakšim za upravljanje i optimizaciju resursa vaše organizacije.

Ponudu Cloud arhive možete provjeriti na poveznici Cloud Arhiva.

O2 Cloud rješenja

Odaberite privatni mail cloud, hot storage cloud do 1 PB veličine.