VPS - Virtualni privatni serveri

 
 

VPS - Virtualni privatni serveri sa brzim i pouzdanim SSD diskovima

Ukoliko resursi web hosting paketa nisu dostatni za vaše projekte i web stranice ili želite veću autonomiju te pristup root-u O2 VPS (virtualni privatni server) paketi idealno su rješenje, ne samo po cijeni već i po tehničkim karakteristikama.

Odaberite željenu lokaciju virtualnog privatnog servera u SAD-u ili EU, bez obzira na lokaciju svi paketi nadziru se proaktivno 24/7/365 sa više lokacija.
Podrška 24/7/365 osigurana je i tijekom praznika i nije limitirana brojem Zahtjeva za podršku i/ili određenim brojem radnih sata administratora.
O2 Hosting VPS paketi uključuju SSD brze i sigurne diskove, nemjeren mjesečni promet, DDOS zaštitu i niz dodatnih opcija. Svi VPS paketi smješteni su na Xeon E5v3 serverima.
Za navedene VPS pakete dostupne su dodatne opcije poput cPanela, Softaculous skripte, WHMCS i CloudLinux.

Svim klijentima O2 Hostinga dostupna je Online podrška putem Zahtjeva za podršku - https://www.o2hosting.com/o2podrska/submitticket.php
Napomenuli bismo da sve informacije vezane za korisnički račun, isto kao i sve zahtjeve za bilo kakvom promjenom na korisničkom računu (VPS-u) moguće je zatražiti isključivo putem Zahtjeva za podršku . Navedeno je prvenstveno poradi zaštite i sigurnosti vlasnika korisničkog računa kako bi se izbjegle mogućnosti zloporabe od trećih.
U sve cijene uračunat je PDV.

IPv4 IP ADRESA

ROOT PRISTUP

ANTI-DDoS

ONLINE PODRŠKA

OSNOVNA ADMINISTRACIJA

Administracija i nadzor servera 24/7/365

DISTRIBUCIJE


CentOS 6 i 7

BESPLATNO

cPanel

150,00 mj

Debian 7 i 8

BESPLATNO

Ubuntu 14 i 16

BESPLATNO

DODATNE OPCIJE

Usluge/proizvodiCijena/mjesec
cPanel150,00 kn
Softaculous25,00 kn
CloudLinux140,00 kn
WHMCS120,00 kn
IP adresa28,00 kn
U sve cijene uračunat je PDV.