KOMENTARI KLIJENATA

KOMENTARI O2 KLIJENATA

Roland


Prije oko 10 god. imao sam hosting na Plus hosting iz Pule za jednu .hr domenu koja više nije u funkciji (www.computerdiscount.hr) istu sam domenu nakon toga prebacio na Shop Centar – Zagreb (bio je puuno jeftiniji), neke mi se stvari nisu sviđale pa sam prešao na Pondi iz Splita, tamo sam bio jednu godinu, koliko je trajao zakup. Stranicu sam radio u FrontPageu i Macromediji. Kada sam htio preći na joomala-u nisu mi imali podršku, a Cpanel u Pondiju se je zvao HELLS ili nešto slićno, a i bio je malo pakleni. Nakon toga prelazim u O2, sada sam tu već oko 5 godina i moram priznati da je tako nešto teško očekivati u RH. U dva slućaja kada je iskrsnuo neki problem, iako to ne bi trebalo biti njihova briga, izašli su mi na ruku. Konkretno nekako su mi se srušile dvije stranice rađene u joomla-i. Vjeran iz O2 hostinga vratio je sve na noge, a kad sam ih pitao koliko sam dužan, mailali su mi :) // smile-ića. Znaju mi poslati ponudu za produžiti hosting ili domenu, pošto donedavno nisam koristio Internet bankarstvo (nisam imao potrebe) a banka mi je ravno 21 km od mene zamolio bi ih da mi produže što treba a da ću im platit kada budem išao do grada. Oni mi produže, ja im platim s malim zakašnjnjem. U početku, dok sam imao samo par domena kod njih a ne bih im platio na vrijeme mail koji pošalju je ljubazan, za razliku od nekih koji odmah prijete gašenjem i sl. Što reći na to? Savijet: Cijena je i više nego povoljna, stavite jednu domenu u funkciju i vidite kako će raditi. Ja sam zadovoljan. www.paintball-rupa.com www.paintball-lanterna.com www.vetstri.hr www.vetpet.com.hr www.paintball-porec.com www.paintball-umag.com www.paintball-rovinj.com www.extreme-park.com

Adnan (BiH)


Odgovornost i ažurnost na nivou. Uvijek tu da Vam pomognu ili Vas konsultuju ukoliko imate problema oko domena ili hostinga. Ukratko sve za 10-tke.

Darko


O2 hosting sam izabrao nakon pomnog proučavanja ponude Hrvatskih providera. Ima sve što mi treba, odličan Cpanel i neograničen promet. Korisnička podrška je također na visini. Sve u svemu odličan hosting s najboljim omjerom uloženog i dobivenog.

Igor


Ime mi je Igor i koristim Hosting O2 Basic paket vec godinu dana. Ukratko cu nesto reci o O2 Hostingu, barem svoje misljenje i iskustva! Sto se tice rada navedenog hostinga, nikada nikakvoga problema s njim nisam imao, jako je brz i nebih se usudio zaliti na to, a jos k tomu se baza seli u njemacku sto ce biti jos brze i bolje! Cjena je jako povoljna s obzirom na ono sto posjedujemo.. Meni je i dalje O2 Hosting najbolji, na prvom mjestu i ostajem na ovome! Oni koji se bave proizvodnjom ili ucestanim radom na web stranicama, svima bih preporucujem O2 Hosting, Kvaliteta, brzina, jacina! Sve pohvale administraciji i ljudima ovog projekta! Lijepo pozdrav!

Ivan


Vaš sam vjerni klijent već nekoliko punih godina i sa zadovoljstvom Vas preporučujem svim svojim klijentima uz napomenu da ste NAJPOVOLJNIJI hosting provider u Hrvata sa KVALITETOM i KORISNIČKOM PODRŠKOM koje značajno nadilaze uloženi novac. Želim Vam još mnogo zakupljenih hosting paketa, a sebi još mnogo naručenih web stranica koje ću sa zadovoljstvom hostati kod Vas. Vaš vjerni NewArt Studio

Ivica


Moj komentar u vezi O2 Hosting : koristim ga vec par godina,mogu reci da sam zadovoljan sa uslugom,sto se tice O2 Hosting mogu reci da je jako dobar,brz i povoljan.

Joško


Vec 4 godinu imam unajmljen prostor kod O2 Hostinga i sva šta mogu reći da sam oduševljen sa kvalitetom, korisničkom podrškom te samim radom Hostinga dosad nisam primjetio nikakav downtime te je sve radilo bez ikakvih problema stoga se nadam da ce i dalje nastaviti poslovati na istoj razini jer su moje povjerenje zaslužili kako kvalitetom tako i pristupaćnim cijenama. Preporuka 5+

Mario


O2 hosting sam odabrao prije par godina nakon malo pretraživanja hrvatske ponude hostinga na internetu ponajprije radi najpovoljnije cijene na tržištu za paket usluga koji je bio uključen u cijenu. Od samog početka korištenja njihovih usluga pružili su mi vrhunsku uslugu, stručnu pomoć i najbitnije kvalitetne savjete bez ikakvog dodatnog troška. Moji klijenti za koje sam smjestio njihove stranice na O2 servere su vrlo zadovoljni i sve funkcionira upravo onako kako treba. Uz kontinuirane povoljne ponude koje redovito šalju O2 hosting pokazao mi se kao vrlo pametna investicija, osobito u dijelu uloženo/dobiveno. Trenutno koristim dva korisnička paketa, ali svakako ću nastaviti i proširiti suradnju s O2 hostingom u budućnosti.

Marko


Klijent sam O2 hostinga već drugu godinu, a i jednom prije sam isto tako bio korisnik usluga. Isto tako, kad sam radio jednu web stranicu i nju sam postavio na servere kod vas. Generalno sam zadovoljan uslugom. Dosad sam skoro uvijek dobio brzu podršku. Nadam se da ćete i dalje nastaviti ažurno pratiti što vaši korisnici trebaju jer to je područje u kojem uvijek ima mjesta za napredak.

Mihael


O2 – jednostavno i pristupačno. Za pristupačnu cijenu dobivam sasvim zadovoljavajući hosting paket, a najvažnija stvar u priči je i podrška. Dečki svaki problem rješavaju uspješno i u kratkom roku, stoga jednostavnom i pristupačnom dodajem i sigurno. Sve pohvale za O2 timu.

Mladen (Guatemala)


O2 Hosting je osnovni alat s kojim radim. Ono što me posebno oduševljava je 24 satna podrška. Bez obzira koji od dečkiju bio «na straži», svaki puta kada sam zatražio tehničku pomoć, dobio sam ju. Kada govorim o tome, moram reći da je rekord, najduže vrijeme do sada bilo 15 minuta. I to je jednostavno sjajno. Oduševljava me cpanel podrška, jako sam sretan jer imam softaculous, a uptime servera je besprijekoran. Ako mene osobno netko pita, O2 je ono što bi hosting trebao biti. Ja vjerujem u ovu ekipu i ostati ću vjeran klijent. To preporučujem svima vama. O2 – kisik hostinga, bez njega vaši sajtovi ne dišu!!!

Momir


Stranica www.ngbuntovnici.com, postoji već četiri godine od toga skoro dvije godine koristim uslugu hostinga na o2 hostingu. Do sad niti jednom nisam bio u situaciji da sam imao zamjerku na brzinu i kvalitetu usluge i održavanja. Jedino mi je veoma žao što svoju suradnju nisam ostvario od prvog dana pokretanja stranice. Iz osobnog iskustva preporučujem upravo o2 hosting svima koji žele imati podršku kvalitetnu isto kao i brzinu i susretljivost prilikom kontakta sa ekiopm o2 hostinga. Vjerujem da i u budućnosti neće biti potrebe za promjenom suradnika a poučen osobnim iskustvom.

Nikola


Bok, ja sam Nikola i student sam treće godine računarstva. Kod vas imam zakupljena 2 hosting paketa i jako sam zadovoljan. Usluga je vrhunska i na vrlo visokom nivou. Za sada nisam imao nikakvih problema niti prigovora i nadam se da će tako i ostati. Korisnička podrška je dostupna u svako doba dana što daje još jednu veću sigurnost i pouzdanost. Prije O2 hostinga bio sam na nekim drugima na kojima sam malo-malo imao poteškoća i nakon prelaska kod vas uvidio sam da stvari mogu biti puno jednostavnije i bolje. Vrlo rado preporučujem kolegama vašu uslugu i s nadom u još bolju suradnju srdačno vas pozdravljam.

Rado


Suradnja je započela još polovicom 2008 godine i moram priznati da su naši kontakti bili vrlo rijetki, jer u cijelom tom periodu nekih većih problema i potrebe za podrškom i nije bilo. Pošto moja stranica ima dosta velik broj posjetitelja i sadržaja, trebalo se je, još u početku, prebaciti na “jači” paket pri čemu su mi telefonski dane sve potrebne informacije. U svim drugim prilikama podrška je funkcionirala besprijekorno i precizno, odgovarajući u najkraćem mogućem roku i u bilo koje vrijeme. Prije nekoliko dana smo prešli na novi server što bi trebalo rezultirati većom brzinom učitavanja. Pohvalio bih susretljivost ekipe koja mi je ponekad, sa puno razumijevanja, izašla u susret i prilikom problema koji nisu bili direktno vezani za uslugu hostinga. Računam na našu suradnju i u nekim novim projektima.

Radoja


U današnje doba kada je dostupnost hosting paketima jako velika, teško se odlučiti kome pokloniti povjerenje. Ja sam se odlučio za O2 i nisam požalio. Otkada ga koristim nisam imao nikakvih problema i svima i dalje preporučujem.

Boško


“neprimjetni partner, pouzdani partner”

Damir


O2 hosting sve za moj web na jednom mjestu – cijena simbolična!

Ivan


Dobar omjer ponude i cijena te brza i kvalitetna podrška.

Ljiljana


Vrlo smo zadovoljni sa uslugom O2hosting paketa. Stabilna, profesionalan, idealna za nas male korisnike po kvaliteti i po cijeni…
Sve pohvale…

Radoš (BiH)


Svaka pohvala O2 Hosting timu, azurna ekipa, povoljna i kvalitetna usluga; samo tako naprijed! Svako dobro i srdacan pozdrav iz Sarajeva!

Ivan


Hvala Vam na ovako brzoj, ljubaznoj, pedantnoj, detaljnoj i ucinkovitoj podrsci i pomoci. U kratkom roku dobio sam pomoc koju sam trebao, a zahvaljujuci dodatnom savjetu i komentaru, ustedili ste mi jos sate rjesavanja problema. Ovakva podrska zasluzuje cistu peticu kao ocijenu usluge.