ODRŽAVANJE WEB STRANICA

Unaprijedite sigurnost i stabilnost Vaših web stranica – održavanje web stranica

Održavanje web stranica je usluga za unaprjeđenje sigurnosti i stabilnosti web stranica te otklanjanje prijetnji svake vrste.

Održavanje web stranica

Ukoliko Vam web stranice služe u poslovne svrhe izuzetno je bitan njihov stabilan i siguran rad te izbjegavanje bilo kakve neugodnosti poput označavanje stranice kao opasne ili blokiranje iste putem “crnih” lista. Dakle, nije u pitanju samo sigurnost već i povjerenje Vaših posjetitelja (klijenata). Održavanja web stranica dodatno će pridonjeti kvalitetnijem položaju Vaših web stranica na pretraživačima (Google).
O2 Hosting kao i većina pružatelja hosting usluga odgovoran je za sigurnost poslužitelja koji se sastoji od operativnog sustava i web poslužitelja, treći vrlo bitan segment su web aplikacije za koje su odgovorni vlasnici korisničkih računa (hosting paketa) koji su ih i instalirali na svoje hosting pakete.
Svi ponuđeni planovi dodatno sadrže SiteLock zaštitu koja Vam omogućava i TrueSpeed tehnologiju za distribuciju sadržaja putem SiteLock globalne mreže za isporuku sadržaja (CDN ) što dodatno povećava brzinu web stranice i do 40%.

Svim klijentima O2 Hostinga dostupna je Online podrška putem Zahtjeva za podršku - https://www.o2hosting.com/o2podrska/submitticket.php
Napomenuli bismo da sve informacije vezane za korisnički račun, isto kao i sve zahtjeve za bilo kakvom promjenom na korisničkom računu moguće je zatražiti isključivo putem Zahtjeva za podršku . Navedeno je prvenstveno poradi zaštite i sigurnosti vlasnika korisničkog računa kako bi se izbjegle mogućnosti zloporabe od trećih.
U sve cijene uračunat je PDV.
NAPOMENA
Navedene usluge odnose se na sljedeće verzije CMS-ova:
1. CMS WordPress verzija 3.0 ili novija
2. CMS Joomla verzija 3.0 ili novija
Za ostale CMS-ove i/ili verzije navedenih CMS-ova molimo Vas da nas kontaktirate.
Po aktivaciji, naručene usluge iste biti će implementirane i izvršene u rok 48 sati.
Sljedeće radnje biti će poduzete:
1. Provjera postojećeg stanja (web stranica, skripti, baze podataka)
2. Nadogradnja/uklanjanje nesigurnih i nestabilnih skripti
3. Optimizacija web stranica (skripti i baze podataka)
4. Hardening
5. Implementacija SiteLock zaštite


Dnevne radnje:
1. Malware skeniranje
2. Provjera “crnih lista” (blacklist)
3. Nadgledanje promjena datoteka
4. Blokiranje spam email poruka


Mjesečene radnje:
1. CalmAV skeniranje korisničkog računa


Ostale usluge:
Nadogradnja CMS-a prema dostupnosti nadogradnje od strane developera CMS-a.
Usluga hardening-a (kaljenja) podrazumijeva unaprijeđenje zaštite CMS-a kako bi se smanjio rizik injektiranja malicioznih kodova i datoteka na korisnički račun.
Dodatno se optimiziraju skripte i baza podataka.
Svaki paket podrazumijeva održavanje stranica do određenog broja. Ukoliko posjedujete veći broj stranica od broja stranica navedenih u paketima molimo Vas da nas kontaktirate.
Usluga nije ograničena na web stranice smještene na O2 Hostingu.
Navedene usluge održavanja ne podrazumijevaju unos sadržaja na stranice.