Backup as a Service – BaaS

Privatni Storage Cloud - pohrana digitalnih datoteka- pohrane arhive - cloud do 1 PB - 4 redunantna servera - najpovoljnije cijene

O2 Backup as a Service – BaaS, privatni cloud veličine do 1 PB!
Pohranite svoje digitalne dokumente i arhive na svoj privatni cloud, dostupan samo Vama.

O2 Backup as a Service – BaaS & Cloud Arhiva

BaaS (Backup as a Service) usluga

Usluga Backup as a Service (BaaS) isključivo je namjenjen Vama i Vašim potrebama. Kao takav jamči privatnost i sigurnost Vaših digitalnih podataka.

O2 BaaS 500 GB

86,00 EUR/mj

500 GB disk
IP adresa
Cloud Gateway
Cloud aplikacija
x1 Bucket
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redudantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

O2 BaaS 1 TB

120,00 EUR/mj

1 TB disk
IP adresa
Cloud Gateway
Cloud aplikacija
x1 Bucket
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redudantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

O2 BaaS 10 TB

448,00 EUR/mj

10 TB disk
IP adresa
Cloud Gateway
Cloud aplikacija
x1 Bucket
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redudantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

O2 BaaS 50 TB

1.410,00 EUR/mj

50 TB disk
IP adresa
Cloud Gateway
Cloud aplikacija
x1 Bucket
SSL certifikat
NVMe SSD diskovi
DDoS zaštita
Redudantna mreža
Lokacija EU
O2 potpuna administracija

OSTVARITE VELIKE FINANCIJSKE UŠTEDE

Izuzev zakonske regulative za pohranu arhive, u poslovanju svih pravnih subjekata susrećemo se sa potrebom pohrane i ostalih dokumenata, ne samo papirnatih već i digitalnih, multimedijskih (audio, video), fotografija te sigurnosnih kopija (web) aplikacija i baza podataka.

Zajedničke karakteristike usluge O2 Backup as a Service – BaaS

Zajedničke karakteristike svih O2 storage cloud paketa

Pohrana datoteka

Pregled datoteka

Djeljenje datoteka

SSL certifikat

Dvostruka enkripcija

Ransomware zaštita

Online 24/7 podrška

O2 potpuna administracija

Backup as a service - BaaS

*Privatni VPN je dodatna opcija

Digitalizacija poslovanja

Potpuna privatnost

Vlastiti privatni cloud

Maksimalna zaštita i privatnost

Često postavljana pitanja

O2 cloud regije za pohranu raspoređene su u potpuno sigurnim i redundantnim podatkovnim centrima koji su certificirani za SOC-2, ISO 27001 i PCI-DSS. Na raspolaganju su regije unutar EU-a, SAD-a, Kanade i zemalja APAC-a.

Postoji nekoliko načina da osigurate da ste zaštićeni od zlonamjernog šifriranja Vaših podataka. O2 Hosting podržava HTTPS protokol za enkripciju tijekom prijenosa podataka do i od Vašeg cloud-a.

Cloud je dizajniran da pruži 99,999999999% trajnost objekata tijekom određene godine. Ova razina trajnosti odgovara prosječnom godišnjem očekivanom gubitku od 0,000000001% objekata. Na primjer, ako pohranite 10.000 objekata, možete u prosjeku očekivati ​​gubitak jednog objekta svakih 10.000.000 godina.

Kao i u svim okruženjima, najbolja praksa je imati sigurnosnu kopiju i postaviti mjere zaštite od zlonamjernih ili slučajnih korisničkih pogrešaka. Ovaj pristup najbolje prakse uključuje sigurnosna dopuštenja pristupa, upravljanje verzijama i funkcionalnu, redovito testiranu sigurnosnu kopiju. Osim toga, O2 Hosting pruža trajnost i usklađenost na razini spremnika za pohranu kako bi se zabranilo brisanje podataka u “bucket-u”.

Infrastruktura je izgrađena korištenjem najboljih industrijskih praksi za redundantnost u području pohrane i dizajnu podatkovnog centra.

O2 cloud je siguran prema zadanim postavkama i svi podaci pohranjeni u O2 storage cloud-u uvijek su šifrirani u mirovanju (čak i ako su podaci već šifrirani od strane aplikacije za pohranu prije slanja na O2 Cloud). O2 Hosting slijedi najbolje sigurnosne modele u industriji i prakse sigurnosnog dizajna. Primjeri sigurnosnih značajki uključuju:
– HTTPS je podržan za siguran prijenos/preuzimanje podataka
– “Bucket” je dostupan unaprijed definiranim korisnicima
– O2 cloud podržava autentifikaciju korisnika za kontrolu pristupa podacima
– Mehanizmi kontrole pristupa kao što su pravila i popisi kontrole pristupa (ACL) mogu se koristiti za selektivno davanje dopuštenja korisnicima i grupama korisnika

Pojedinačni objekti pohranjeni u O2 Cloud-u mogu biti veličine od najmanje nula bajtova do najviše 5 terabajta. Najveći objekt koji se može prenijeti u jednom HTTP PUT-u je 5 gigabajta. Za objekte veće od 100 megabajta, O2 preporučuje korisnicima da razmotre korištenje mogućnosti višedijelnog prijenosa.

Ukupna količina podataka i broj objekata koje možete pohraniti ograničen je veličinom zakupljenog paketa.

Ne, usluge pohrane u cloud-u u stilu S3 kao što je O2 Cloud ne izvode deduplikaciju podataka ili kompresiju podataka. Ove mogućnosti su obično funkcija aplikacije za pohranu ili pristupnika za pohranu koji se koristi za slanje pohrane u O2 Cloud.

O2 Hosting trenutno nudi jednu klasu pohrane objekata. Razumijemo da Amazon nudi nekoliko različitih klasa pohrane objekata (S3, S3 Infrequent Access i Glacier) kako bi zadovoljio različite zahtjeve kupaca i cijene. Međutim, O2 Cloud-u ovaj raspon klasa usluga nije potreban zbog činjenice da O2 Cloud može pružiti bolje performanse od Amazona S3 po cijenama nižim od cijena Amazon Glacier.

Kako bi osigurao maksimalnu kompatibilnost sa stotinama S3 kompatibilnih storage-a za pohranu i drugim aplikacijama, O2 Cloud podržava iste TLS/SSL verzije koje AWS S3 podržava.

Naravno, sve ovisi o Vašoj organizaciji direktorija, privilegija i organizaciji Vašeg poslovanja.

Zašto O2 cloud storage?

Za razliku od konkurencije poput Amazona, Google i Azur-a, O2 Hosting ne obračunava zahtjeve u pregledu, download-u i upload-u datoteka.

Pošaljite nam Vaš upit

Brzi Upit

Brzi Upit

Privatni Storage Cloud

Turbo WordPress

Maksimalno ubrzajte učitavanje i rad Vašeg CMS-a WordPress korištenjem O2 usluge Turbo WordPress, uz potpunu administraciju i održavanje O2 Hostinga.